Херсон °C

Міліція просить допомоги у мешканців міста

Новости » Криминал
0
Днями до Дніпровського райвідділу міліції надійшло повідомлення від представника однієї з політичних партій. Він розказав, що невідомі особи підпалили їх офіс за адресою м. Херсон, проспект Текстильників, 10.
На місце виїхала слідчо-оперативна група та експерти-вибухотехніки. Під час огляду місця події правоохоронці побачили сліди розбиття скла. А в приміщенні, виявили та вилучили пляшку із горючою рідиною та предмет, схожий на димову шашку. Вилучені предмети направлені на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС в Херсонській області.
За словами начальника Дніпровського райвідділу міліції Андрія Коршуна, наразі відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 Кримінального кодексу України «Умисне знищення або пошкодження майна». Під час проведених оперативно-розшукових заходів правоохоронцям стало відомо, що до злочину можуть бути причетні двоє молодих хлопців.
Прикмети невідомих:
1. Чоловік, на вигляд 17-20 років, зріст 170-175 см., худорлявої тілобудови, був одягнений: на голові бейсболка синього кольору, сині брюки (можливо джинси), кофта спортивна, чорного кольору (типу майстерка), взуття чорного кольору.
2. Чоловік, на вигляд 17-20 років, зріст 165-180 см., худорлявої тілобудови, був одягнений: куртка спортивна синього кольору, джинси синього кольору, кросівки синьо – блакитного кольору.
Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією стосовно місцезнаходження розшукуваних, повідомляйте за телефоном «102».

 


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: