Херсон °C

Дійшли до того, що обібрали померлого

Новости » Криминал
0

Випадок, який стався днями у Каховському районі, вразив навіть бувалих оперативників. Повідомляють в Каховському РОУМВД.

Так 10.09.2015 66-річний мешканець м. Каховка зібрався на риболовлю на Каховський магістральний канал. З собою чоловік узяв різноманітне приладдя для риболовлі, їжу та теплий одяг, оскільки розраховував залишиться на рибалці на ніч. Усі речі він облаштував на своєму старенькому велосипеді, та вирушив у дорогу. Чоловік доїхав до Каховського магістрального каналу поблизу с.Вільна України. Там йому стало зле, та 11.09.2015 співробітниками Каховського РВ УМВС виявлено труп цього чоловіка, без ознак насильницької смерті. За висновком судово-медичної експертизи, смерть чоловіка настала внаслідок серцевої недостатності. Разом із тим, поряд з трупом співробітники міліції не знайшли ніяких речей, які за словами рідних, чоловік брав із собою на риболовлю.
Декілька годин знадобилося оперативникам Каховського РВ УМВС для того, щоб з’ясувати обставини даної пригоди. Так увечері 10.09.2015 мешканець Тернопільської області, який приїхав на сезонні заробітки до Каховського району, та винаймав житло по вул. І. Золіна в м. Каховка, раніше неодноразово засуджений за корисливі злочини, разом зі співмешканкою, яка також двічі судима за квартирні крадіжки, повертались з польових робіт. На березі каналу вони виявили труп чоловіка. Переконавшись, що чоловік мертвий, вони з кишені забрали мобільний телефон, з рук зняли наручний годинник, також зібрали усі речі, які були поряд з трупом, завантажили усе на його велосипед та поїхали до м. Каховка, і відразу почали пошуки покупців на здобуте майно. При цьому труп залишився лежати на березі каналу. Усі викрадені речі співробітниками міліції вилучені у злодіїв та будуть повернені рідним померлого.
Каховськими слідчими розпочато кримінальне провадження у відношенні затриманих злочинців.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: