Херсон °C

«Закон Савченко» в Херсоні: людей вже возять в багажниках авто

Новости » Криминал
0

«Закон Савченко» в Херсоні: людей вже возять в багажниках авто6 червня до Дніпровського відділення поліції звернувся 31-річний мешканець обласного центра. Повідомляє ВК ГУНП в Херсонській області.

Так, чоловік повідомив, що вночі біля одного з розважальних закладів району кілька чоловік побили його, відібрали 150 гривень та мобільний телефон. Після цього нападники зв’зали потерпілого, поклали в багажник автомобіля і відпустили лише через півтори години.

В ході проведених розшукових заходів працівники кримінальної поліції встановили особи нападників. Вчора за місцем мешкання оперативники затримали одного з підозрюваних. Ним виявився раніше судимий 25-річний мешканець одного з населених пунктівБілозерськогорайону. Чоловік тільки в лютому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння крадіжки. Наразі тривають заходи по встановленню місцезнаходження і затриманню ще 4 учасників злочину.

Як повідомив заступник начальника ГУНП в Херсонській області Микола Цап, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінальних правопорушень за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій» та ч.2 ст. 146 ККУ «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини». Зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років. Тривають слідчі дії

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: