Херсон °C

На Херсонщині викрито нарколабораторію

Новости » Криминал
0
На Херсонщині викрито нарколабораторіюСпівробітники відділу 8-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції припинили діяльність нарколабораторії.
Оперативники встановили, що 35-річний раніше судимий винаймає будинок уБілозерському районі для виготовлення наркотику. Чоловік виготовляв екстраційний опій із макової соломки та збував його тільки перевіреним оптовим покупцям.
Під час проведення обшуку у будинку підозрюваного виявлено та вилучено прес для виготовлення екстракційного опію, 6 кг макової соломки, 20 мл. ангідриду оцтової кислоти, 40 ацетильованого опію, 150 мл екстракційного опію, 1,5 літра концентрату макової соломки та лабораторне обладнання. Також правоохоронці вилучили патрони до автомату Калашникова і пістолету Макарова.
- Вилучене направлено на дослідження. Загальна вартість вилученого за цінами «чорного ринку» сягає 125 тисяч гривень. - повідомив начальник відділу 8-го територіального управління Департаменту протидіїнаркозлочинності Національної поліції Андрій Денисьєв.
Після проведення експертизи буде вирішуватись питання про порушення кримінального провадження за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 313 КК України. (незаконне виготовлення, придбання, зберігання, передача чи продаж обладнання, що використовується для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк до 6 років.
 
ВК ГУНП в Херсонській області.
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: