Херсон °C

Нетверезий водій наїхав на сповп і зник

Новости » Криминал
0
Нетверезий водій наїхав на сповп і зник Вночі до чергової частини Білозерського відділення поліції надійшло повідомлення, що в одному з сіл сталося ДТП. Свідки повідомили, що водій на автомобілі «Опель» скоїв наїзд на електроопору, після чого втік з місця ДТП. В результаті жителі вулиці на кілька годин залишилися без світла.
Працівники поліції провели оперативно-розшукові заходи та упродовж двох годин встановили особу водія. Ним виявився 32-річний херсонець. На час скоєння ДТП чоловік був у стані алкогольного сп’яніння.
У відношенні водія складено три адміністративні протоколи за ст.122-4КУпАП «Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди», ст.124 КУпАП «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна» та ст.130 КУпАП «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції».
Білозерське відділення поліції ГУНП в Херсонській області.
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: