Херсон °C

На Херсонщині водія таксі рятували поліцейські

Новости » Криминал
0
На Херсонщині водія таксі рятували поліцейські Дуже часто водії служб таксі опиняються в ситуаціях загрози особистій безпеці та цілісності транспортного засобу. Поліцейські охорони Херсонщини в таких ситуаціях оперативно приходять на допомогу таксистам.
Нещодавно, близько 5 години ранку, до чергової частини Управління поліції охорони надійшло повідомлення по лінії «102» про те, що в місті Нова Каховка на проспекті Перемоги водій таксі потребує допомоги.
На місце події було негайно направлено наряд групи швидкого реагування поліції охорони.
Як з’ясувалося, пасажир таксі, 38-річний мешканець сусіднього району, не розрахувавшись за послуги, затіяв конфлікт, при цьому кидався на водія, погрожуючи предметом схожим на ніж.
Правопорушника затримали. На місце викликали слідчо-оперативну групу Новокаховського ВП ГУНП.
За даним фактом проводиться перевірка. Правова оцінка діям правопорушника інкримінується за статтею ККУ 289 частина 3, а саме - дії, поєднані з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування насильства, або вчинені організованою групою, або щодо транспортного засобу, вартість якого у двісті п'ятдесят разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян,- караються позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна.
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: