Херсон °C

Син позбавив батька життя

Новости » Криминал
0
До Херсонського відділу поліції надійшло повідомлення з лікарні, що у реанімаційному відділенні внаслідок розриву сечового міхура та перитоніту помер 73-річний чоловік. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області. До медзакладу чоловіка доставили кілька днів тому. Як тоді пояснив потерпілий, його нібито побив на вулиці невідомий.
Працівники поліції встановили, що тілесні ушкодження чоловік отримав у власній квартирі внаслідок падіння та удару об табурет за кілька днів до госпіталізації. В ході подальшого розслідування поліцейські з’ясували, що ще наприкінці січня у потерпілого вдома виник конфлікт з 36-річним сином. Під час сварки син вдарив батька по обличчю та відштовхнув від себе, в результаті чого пенсіонер впав та вдарився об табурет. Наступні кілька днів він не звертався по медичну допомогу, а коли стало зле, викликав «швидку».
Син пояснив, що батько нібито зловживав спиртними напоями і через це між ними постійно виникали конфлікти. Зі слів сина, він не знав, що його дії призведуть до смерті батька. Однак, можливо, наступні 3-5 років йому доведеться провести у місях позбавлення волі. 
Адже кримінальне провадження за ч.1 ст.119 Кримінального кодексу України «Вбивство через необережність» (карається обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк) вже відкрите.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: