Херсон °C

Міграційна служба виявила 37 нелегалів

Новости » Криминал
0
Серед  порушників міграційного законодавства - громадяни Російської Федерації, Вірменії, Азербайджану, Узбекистану. Про це повідомляє прес-служба ДМС у Херсонській області. На Херсонщині, з метою запобігання та протидії нелегальній міграції, а також іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері, притягнення порушників до відповідальності, проводяться цільові профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант».
Працівниками міграційної служби, спільно зі співробітниками Національної поліції області, Херсонського та Бердянського прикордонних загонів, працівниками Служби безпеки здійснено контроль за виконанням іноземцями та особами без громадянства (далі - ОБГ) міграційного законодавства України.
У ході практичного етапу заходу, який тривав з 20 по 31 березня,  з метою виявлення осіб, які незаконно перебувають на території України, спеціалістами ретельно перевірено місця значного скупчення іноземних громадян: вокзали та автостанції, продуктові та речові ринки, торгові майданчики, навчальні заклади, гуртожитки та готелі .
За результатами перевірок на Херсонщині  виявлено 37 нелегальних мігрантів. Відносно 36 порушників прийнято рішення про їх примусове повернення в країну походження та стосовно 1 іноземця, громадянина Вірменії - про примусове видворення з України.
Скорочено строк перебування на території України 2 громадянам, прийнято 1 рішення про добровільне повернення з території України та 9 рішень про заборону в’їзду іноземцям на територію нашої держави.
Загалом складено 121 адміністративний протокол, накладено штрафів на суму понад 65 тисяч гривень.
Наразі активно продовжується робота по протидії незаконній міграції в області та вживаються можливі заходи боротьби з нелегальними мігрантами згідно із законодавством.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: