Херсон °C

Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві

Новости » Криминал
0
Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві 59-річного херсонця. Жертвою зловмисника став чоловік, який мешкав у Корабельному районі. Смерть настала внаслідок черепно-мозкової травми та переломів ребер. Підозрюваного у скоєнні злочину працівники поліції затримали упродовж доби в районі Гідропарку.
До Корабельного відділення поліції надійшло повідомлення, що у квартирі виявлено тіло 59-річного господаря з ознаками насильницької смерті. Слідчо-оперативна група оглянула місце скоєння злочину, обстановка у квартирі вказувала на те, що там вживали алкогольні напої. Працівники поліції встановили, що у квартирі загиблого деякий час проживав 56-річний безхатченко, раніше судимий за крадіжки та нанесення тяжких тілесних ушкоджень зі смертельним наслідком. Поліцейські знайшли та затримали підозрюваного приблизно о 18.00 в районі Гідропарку.
Затриманий пояснив, що конфлікт з господарем квартири виник під час вживання спиртних напоїв, яких обом не вистачило. Під час сварки безхатченко бив потерпілого ногами та дерев’яною палицею. Коли господар перестав подавати ознаки життя, квартирант пішов до найближчого цілодобового кіоску та попросив продавця викликати «швидку» для його друга, у якого стався епілептичний напад. Коли лікарі прибули за викликом, то констатували смерть чоловіка від черепно-мозкової травми та переломів ребер.
Нині зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: