Херсон °C

Браконьєрство на Дніпрі - охочі до риби почали полювання за осетром

Новости » Криминал
0
З метою дотримання законодавства з питань збереження, відтворення та використання водних біоресурсів прокуратурою області із залученням працівників ГУ Нацполіції в області, Державної прикордонної служби, Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в області, обласної державної адміністрації проводяться спільні заходи спрямовані на недопущення та запобігання вилову живих водних ресурсів.Про це повідомляє прокуратура Херсонської області.
Так, з початку року все частіше виявляються факти незаконного зайняття рибним або іншим водним добувним промислом. З початку року викрито 648 порушень в даній сфері, у браконьєрів вилучено понад 2 тонни водних біоресурсів. Окрім незаконного улову було відібрано сітки, ятеря, транспортні засоби. Незаконний вилов передано для подальшої реалізації та повернення коштів в бюджет. 
Зокрема, в рамках реалізації заходів із недопущення незаконного вилову риби, працівниками прокуратури області на Дніпрі в межах м. Херсон виявлено незаконно встановлені браконьєрами риболовецькі сітки, з яких витягли та випустили в річку близько 20 штук цінної промислової риби, що занесена до Червоної книги – осетра, кожен вагою близько 15-20 кг, на загальну суму близько 1 млн. грн.
Реалізація заходів в напрямку захисту водних біоресурсів від браконьєрів триває.

Браконьєрство на Дніпрі - охочі до риби почали полювання за осетром

 

Браконьєрство на Дніпрі - охочі до риби почали полювання за осетром

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: