Херсон °C

Каховчанин віддав інтернет-шахраю 3 тисячі гривень

Новости » Криминал
0
До Каховського відділу поліції звернувся 56-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що він хотів придбати гумовий човен на одному з інтернет-сайтів, але став жертвою шахраїв.
Чоловік знайшов оголошення на одному з інтернет-сайтів та домовився з продавцем про купівлю. Після чого перерахував 3000 гривень передоплати на банківську картку продавця. Після того, як гроші надійшли на рахунок шахрая, він перестав виходити на зв’язок та видалив сторінку оголошення з інтернет-сайту. Свій човен покупець так і не отримав.
За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України «Шахрайство». Тривають заходи по встановленню особи шахрая.
Поліція закликає громадян бути більш уважними при здійсненні покупок через мережу Інтернет. Не варто довіряти дуже низьким цінам, ні в якому разі не робіть передоплати.
При купівлі товару через мережу Інтернет вас має насторожити відсутність телефону та адреси продавця, який пропонує підтримувати контакт лише електронним засобом зв’язку; відсутність фотографії товару та граматичні помилки в самому оголошенні; занадто низька ціна товару.
Шановні громадяни! Якщо ви стали жертвою шахраїв, не зволікайте та одразу звертайтеся до поліції.
Відділ комунікації поліції Херсонської області

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: