Херсон °C

На Херсонщині поліція затримала браконьєрів

Новости » Криминал
0

Як повідомлялось раніше, до 30 червня на території Херсонської області поліція проводить профілактичні заходи під назвою «Нерест». Метою заходів є протидія незаконному вилову і реалізації риби та інших водних ресурсів під час весняно-літньої нерестової заборони.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області, з початку проведення заходів поліцейські разом із представниками рибоохорони задокументували 121 факт браконьєрства та 93 випадки незаконної торгівлі водними ресурсами. У правопорушників були вилучені майже 23 тони незаконно виловленої риби та 120 кг інших водних ресурсів (раки, креветка). Як речові докази, були вилучені 179 рибальських сіток та 144 інших знаряддя вилову риби («павуки», ятеря).

На правопорушників були підготовлені 179 адміністративних матеріалів. За 43 фактами браконьєрства відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.249 Кримінального кодексу України «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом». За двома фактами зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Проведення профілактичних заходів триває.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: