Херсон °C

Прикордонникам пропонували ізраїльського хабаря

Новости » Криминал
0
За минулу добу подорожуючі громадяни двічі намагались підкупити прикордонників Херсонського загону підчас перетину державного кордону та адміністративної межі.
Так, в пункті пропуску для авіаційного сполучення «Херсон» громадянка Ізраїлю під час проходження паспортного контролю запропонувала прикордонникам 50 шекелів та 5 гривень за безперешкодний перетин кордону.
А в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Каланчак»  громадянин України направлявся з Херсону до Сімферополя та запропонував прикордонникам 100 гривень за прискорення процесу паспортного контролю.
В обох випадках військовослужбовці від неправомірної винагороди відмовились та повідомили представників Національної поліції, адже в діях громадян вбачаються ознаки кримінального правопорушення передбаченого статтею 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі»
Державна прикордонна служба України звертається до усіх учасників руху не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність прикордонників, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: