Херсон °C

Незнайомець вирішив переночувати у пенсіонерки - поліція з'ясовує всі обставини

Новости » Криминал
0
В Херсоні нетверезий чоловік проник у квартиру пенсіонерки, щоб переночувати - повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.
Жертвою незаконного вторгнення в оселю стала 78-річна жінка, яка проживає у багатоповерхівці у Дніпровському районі міста Херсона.
Зі слів пенсіонерки, приблизно о 05:00 вона зайшла на кухню та побачила незнайомого чоловіка у стані алкогольного сп’яніння. Жінка почала кричати та виганяти незнайомця. Чоловік пояснив, що йому ніде ночувати. В цей час сусідка потерпілої викликала поліцію.
Поліцейські за лічені хвилини прибули на місце події та затримали чоловіка. З’ясувалося, що він житель Голопристанського району і в Херсон приїхав до друга. Приїжджий пояснив, що в гостях забагато випив і не встиг на автобус додому. Кілька годин він гуляв по вулицям, потім змерз і вирішив десь переночувати. Побачивши відкриті вікна на балконі другого поверху, чоловік через козирок під’їзду проник до квартири, де його і побачила потерпіла. Чоловік переконує, що не мав на меті скривдити пенсіонерку чи заволодіти її майном. Наразі поліція з’ясовує усі обставини події.
Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.162 Кримінального кодексу України «Порушення недоторканності житла» (карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років).

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: