Херсон °C

Курортний сезон несе за собою нові ДТП з жертвами

Новости » Криминал
0
Курортний сезон несе за собою нові ДТП з жертвамиПоліція Херсонщини закликає водіїв бути уважними та неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. З початком курортного сезону інтенсивність транспортного потоку на автошляхах Херсонщини значно збільшилася. В зв’язку з цим водіям транспортних засобів слід бути більш уважними та пам’ятати, що від ваших дій за кермом залежить здоров’я та життя інших учасників дорожнього руху.
Як приклад, вчора ввечері в Голопристанському районі на автодорозі від сел. Залізний Порт до с. Новофедорівка 49-річний водій автомобіля «Фольксваген Траспортер», перебуваючи за кермом у нетверезому стані, на заокругленні дороги не впорався з керуванням і здійснив зіткнення з металевим відбійником, після чого автомобіль перекинувся. В результаті дружина та мати водія загинули на місці пригоди. Сам водій та його сестра з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості були госпіталізовані до районної лікарні. Також, легкі тілесні ушкодження отримав 2-річний син водія.
За даним фактом слідчим управлінням обласного главку поліції відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України, за що передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.
Головне управління Національної поліції в Херсонській області закликає водіїв неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. Обирайте безпечну швидкість руху, дистанцію та інтервал до інших транспортних засобів, уникайте різких маневрів на дорозі. Це дозволить вчасно зреагувати на зміни в дорожній обстановці та уникнути дорожньо-транспортної пригоди. Ні в якому разі не сідайте за кермо в нетверезому стані. Пам’ятайте – дорога помилок не прощає.

Курортний сезон несе за собою нові ДТП з жертвами

 


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: