Херсон °C

Поліція затримала конопляного фермера з Нижніх Торгаїв

Новости » Криминал
0
Поліція затримала конопляного фермера з Нижніх ТоргаївПоліцейські викрили жителя Нижньосірогозького району, який вирощував коноплі - про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.
До працівників Нижньосірогозького відділення поліції надійшло повідомлення, що поблизу с. Нижні Торгаї 59-річний місцевий житель вирощує коноплі. Під час перевірки інформація підтвердилася.
Поліцейські виявили чоловіка у полі, де він поливав кущі конопель. Під час огляду ділянки поліцейські виявили 15 кущів конопель півтора метри заввишки з ознаками догляду. Чоловік виявився раніше судимим. Він пояснив, що вирощував коноплі для власного вживання.
Наркорослини вилучені та направлені на дослідження. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.310 Кримінального кодексу України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» (карається штрафом від ста до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років).

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: