Херсон °C

У селі Надеждівка - беззаконня та безкарність

Новости » Криминал
0
У селі Надеждівка - беззаконня та безкарністьБеззаконня та безкарність, що вже протягом двох років коїться в селі Надеждівка Чаплинського району Херсонської області не припиняється та продовжує покриватись місцевими правоохоронними органами. Про це пишуть "Херсонці".
Підприємство з іноземними американсько-турецькими інвестиціями ТОВ «Глобал-Инвест» продовжує потерпати від незаконних, на нашу думку, нападів угруповання на чолі Ракібова Ансара, його сина Умата та колишнього бухгалтера ТОВ «Глобал-Инвест» Кузішиної Оксани.
Нагадаємо, лише нещодавно вказаними особами за підробленими додатковими угодами було незаконно перереєстровано всі земельні ділянки ТОВ «Глобал-Инвест». Підприємство повернуло їх, проте вони не можуть схаменутись.
Ракібову Ансару за вчинені численні злочини було пред'явлено підозру у вчиненні кримінальних правопорушень пов'язаних з викраденням техніки товариства, шахрайство та підробку документів та оголошено його в розшук.
Всім відомо, що злочинець перебуває в себе в будинку у селі Надеждівка та поліція продовжує покривати його й далі отримуючи напевне неправомірну вигоду. Лише так можна пояснити вказане беззаконня та його покриття правоохоронними органами.
Інвестори вже втомились потерпати від рейдерських атак. У неділю 27.08.2017 року на працівників ТОВ «Глобал-Инвест» було здійснено збройний напад при зборі врожаю з власних орендованих земельних ділянок.
Угруповання Ракібова Ансара, його сина Умата та колишнього бухгалтера ТОВ «Глобал-Инвест» Кузішиної Оксани блокувало роботу комбайнів та техніки ТОВ «Глобал-Инвест» залучивши до участі у масовому безпорядку сторонніх осіб деякі з яких були з травматичною та холодною зброєю.
Вказані особи одразу почали стріляти в працівників ТОВ «Глобал-Инвест. Були поранені мирні жителі бандитами котрих привезли Кузішина Оксана та Ракібов Умат. Прізвища осіб котрі стріляли з травматичної зброї – це Лабенок Петро, Ракібов Умат та Куля Володимир.
На місці правоохоронними органами було виявлено гільзи від куль та саму травматичну зброю вказаних осіб та передано криміналістам для дослідження. Прийнято заяви від потерпілих.
Люди, в яких стріляли вказані особи, сумніваються в об'єктивному розслідуванні вказаного злочину правоохоронними органами.
Оскільки правоохоронці не дивлячись на численні виклики поліції котрі надходили на гарячу лінію, приїхали на місце злочину лише після декількох перестрілок за участю бандитів і лише після того як їх було особисто нейтралізовано працівниками ТОВ «Глобал-Инвест».
Поліція ж бездіяла з 8 ранку до 17 години вечора ігноруючи виклики. Вказані дії вказують на заангажованість поліції та участь у корупційних зв'язках з злочинцями.
Як ще можна пояснити таку бездіяльність коли стріляють в беззбройних людей.
Працівники, через таку явну халатність та непрофесіоналізм правоохоронних органів, в зв'язку з нападом злочинного угруповання, будуть вимушені звернутись до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з вимогою розібратись у вказаній ситуації.
Адже керівництво національної поліції, прибуло на місце стрілянини лише під прикриттям спецпризначинців «Корд» у 6 вечора зі спливом 10 годин після початку конфлікту та викликів журналістів. І це все бездіяння чинилось у прикордонному з Кримом регіоні.
До цього часу поліція та її керівництво, або навмисно не втручалось для врегулювання конфлікту або боялось виїхати на місце і лише чикали поки конфлікт врегулюється сам побиттям та стріляниною з пораненням людей.
Вказана поведінка є неприпустимою та плямує честь мундиру працівників національної поліції. Адже прибувши на місце працівники нацполіції не почали шукати осіб котрі стріляли в людей а займались арештом та блокуванням збору врожаю з орендованих ТОВ «Глобал-Инвест» земельних ділянок.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: