Херсон °C

В Херсоні затримано зловмисника, який обкрадав авто шляхом зчитування сигналізації

Новости » Криминал
0

В Херсоні затримано зловмисника, який обкрадав авто шляхом зчитування сигналізаціїВ Херсоні оперативники Управління карного розшуку обласного главку поліції затримали зловмисника, який спеціалізувався на крадіжках майна з автомобілів за допомогою спеціального сканера. Чоловік підозрюється у 5 фактах злочинів на території обласного центру. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області Микола Цап, оперативники затримали зловмисника «на гарячому». За допомогою сканера він відчинив автомобіль "Мерседес" і викрав з нього гроші. Чоловік намагався втекти на власній автівці, але поліцейські заблокували йому шлях.

Затриманим виявився 43-річний наркозалежний херсонець, раніше судимий за крадіжки. Працівники поліції встановили, що до злочинів чоловік готувався завчасно. Машини обкрадав переважно у денний час. Обирав дорогі автівки, які були припарковані біля торгівельних центрів, банків та дитячих садочків. Використовуючи спеціальний автомобільний сканер, ймовірно, придбаний через Інтернет, зловмисник забирав з салонів гроші, ноутбуки та планшети. Наразі поліцейські вилучили речові докази.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України "Крадіжка" (карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк).


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: