Херсон °C

У херсонця вилучили 7 кг марихуани готової до збуту

Новости » Криминал
0
Працівники управління протидії наркозлочинності обласного главку поліції затримали 44-річного херсонця, який зберігав у себе в оселях коноплю. Як повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області, під час обшуків поліцейські вилучали 7 кг марихуани на суму понад 250 тисяч гривень. Поліцейські з’ясували, що підозрюваний проживає у Херсоні. Також оперативникам стало відомо, що він має домоволодіння в Олешківському районі, де можливо і вирощує коноплю. За двома адресами поліцейські провели санкціоновані обшуки, під час яких вилучили 7 кг готової до збуту марихуани.
Підозрюваний пояснив, що сам виростив коноплю на присадибній ділянці одного зі своїх домоволодінь та збував марихуану тільки перевіреним покупцям з інших регіонів України. Наразі поліцейські встановлюють усі можливі канали збуту наркотику.
Як розповів начальник управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції в Херсонській області Андрій Денисьєв, за приблизними підрахунками, сума вилучених наркотиків складає понад 250 тисяч гривень. Вилучену марихуану направили на дослідження. 
Відкрите кримінальне провадження за ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту в особливо великих розмірах». 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: