Херсон °C

8 років тюрми за вбивство жінки отримав мешканець Олешківського району

Новости » Криминал
0
За повідомленням відділу комунікації поліції Херсонської області, злочин стався навесні минулого року в одному з сіл Олешківського району. У відділення поліції звернулися місцеві жителі, які виявили на вулиці 43-річну сусідку. Жінка була без свідомості та з численними тілесними ушкодженнями. Потерпілу госпіталізували до лікарні. Там у неї діагностували черепно-мозкову травму та забій головного мозку. Через дві доби жінка від отриманих тілесних ушкоджень померла.
Працівники поліції провели подвірний обхід та поспілкувалися з сусідами потерпілої. Ті повідомили, що жінка мешкала з 35-річним співмешканцем, обидва зловживали алкоголем, в родині постійно виникали конфлікти.
Співмешканець виявився раніше судимим за зберігання наркотиків, характеризувався негативно. Чоловіка виявили у нього вдома. Він розповів, що ввечері разом зі співмешканкою вживав спиртні напої в будинку друга. Через кілька годин вони пішли додому. Дорогою між ними виник конфлікт. Нібито жінка хотіла повернутися до будинку друга і залишитися там ночувати. Співмешканець приревнував подругу, крім того, він підозрював її у зраді. Через це чоловік почав бити жінку руками і ногами, бив її голову об асфальт. Після чого покинув співмешканку на землі та повернувся додому.
Було відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Згідно з вироком Олешківського районного суду чоловіка визнано винним у злочині та призначене покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: