Херсон °C

"BMW", сліп-пакети з амфетаміном та ваги вилучили в мешканця Голої Пристані

Новости » Криминал
0
За інформацією відділу комунікації поліції Херсонської област, у жителя міста Гола Пристань поліцейські вилучили 50 гр особливо небезпечної психотропної речовини – амфетамін на суму приблизно 20 тисяч гривень. Також у зловмисника вилучено 80 тисяч гривень, які він отримав за збут наркотиків.
Розповсюджувачем наркотиків виявився 24-річний місцевий житель, який раніше до кримінальної відповідальності не притягався. Під час проведення санкціонованого обшуку у його будинку поліцейські вилучили 30 сліп-пакетів з кристалічною речовиною - амфетаміном загальної вагою 50 гр та електронні ваги. Чоловік стверджує, що купував наркотики через Інтернет. Також у нього вилучено автомобіль "BMW", який поміщено на штрафмайданчик.
Як повідомив начальник Голопристанського відділення поліції Володимир Пісоцький, зловмисник розповсюджував амфетамін серед жителів міста Гола Пристань різними способами. Як методом "закладок" (повідомляючи адреси у смс-повідомленні), так і передавав клієнту особисто в руки. Наразі оперативники встановлюють зв’язки наркоторговця та канал постачання йому амфетаміну.
Вилучені речові докази направлені на проведення відповідних експертиз. Чоловіка затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.1 ст.307 Кримінального кодексу України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 4 до 8 років.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: