Херсон °C

У Херсоні затримали чоловіка, який зайшов в житло пенсіонерки і пограбував її

Новости » Криминал
0
Жертвою зловмисника стала 87-річна жителька міста Херсона. Жінка розповіла, що впустила у квартиру невідомого, який попросив попити води. Незнайомець вдарив господарку, після чого забрав у неї 12 тисяч гривень.
Працівники Херсонського відділу поліції провели комплекс оперативно-розшукових заходів та встановили особу підозрюваного. Ним виявився 35-річний херсонець, раніше судимий за майнові злочини. Його затримали наступного дня патрульні поліцейські. Потерпіла упізнала зловмисника.
Затриманий розповів, що терміново потребував грошей. Він згадав, що колись винаймав квартиру і поруч жила самотня жінка, яка отримувала пенсію. Прийшовши за знайомою адресою та відібравши усі заощадження потерпілої, зловмисник витратив частину грошей на купівлю дорогих спиртних напоїв. Поліцейські перевіряють раніше судимого на причетність до скоєння інших злочинів на території обласного центру.
Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України "Грабіж" (карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років), повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: