Херсон °C

Розбійники напали на перехожого

Новости » Криминал
0
На Херсонщині поліцейські затримали підозрюваних у розбійному нападі на перехожого - інформує відділ комунікації поліції Херсонської області. У Високопільське відділення поліції звернувся 38-річний місцевий житель. Він повідомив, що приблизно о 23:00 повертався додому. На вулиці до нього підбігли двоє невідомих, стали бити, після чого забрали мобільний телефон. У потерпілого діагностували перелом лобної кістки та інші ушкодження голови. Чоловік наразі перебуває в лікарні.
Працівники Високопільського відділення поліції провели комплекс оперативно-розшукових заходів та встановили особи зловмисників. Ними виявилися двоє 27-річних жителів району, обидва не судимі. Чоловіків затримали за місцем їх проживання.
Як повідомив заступник начальника Високопільського відділення поліції Сергій Чередниченко, мобільний телефон потерпілого оперативники вилучили у дівчини одного зі зловмисників. Він подарував їй телефон на річницю їх знайомства, після чого вона з "подарунком" поїхала у Дніпропетровськ на навчання.
Зловмисники заарештовані та знаходяться у слідчому ізоляторі. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України "Розбій" (карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна).

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: