Херсон °C

Гранату херсонцю подарували на День Народження

Новости » Криминал
0
Поліцейські вилучили гранату Ф-1 та наркотики у херсонця - інформує відділ комунікації поліції Херсонської області. Під час проведення відпрацювання "Зброя та вибухівка" працівники Корабельного відділення поліції провели санкціонований обшук в будинку 40-річного місцевого жителя. У кімнаті поліцейські вилучили гранату Ф-1, запал гранати УЗРГМ та освітлювальні патрони. Крім того, на кухні оперативники вилучили канабіс, медичні шприци та речовини для виготовлення ацетильованого опію.
Чоловік пояснив, що гранату йому подарував знайомий на день народження. А наркотики він зберігає для власного вживання. Усе вилучене направлено на дослідження. Поліцейські встановлюють канал надходження зброї.
Відкриті кримінальні провадження за ст.263 Кримінального кодексу України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" та ст.309 Кримінального кодексу України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту".

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: