Херсон °C

Поліція вилучила в херсонця наркотики - амфетамін та ЛСД

Новости » Криминал
0
У Херсоні поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється у збуті наркотиків. Під час обшуку в його квартирі поліцейські виявили та вилучили 10 гр амфетаміну та 20 марок ЛСД - повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.
Працівники Управління протидії наркозлочинності обласного главку поліції з’ясували, що 49-річний херсонець займається розповсюдженням особливо небезпечних психотропних речовин. Поліцейські встановили, що підозрюваний розповсюджував наркотики на території міста Херсона та області шляхом «закладок». Наразі оперативники встановлюють канал надходження йому наркотиків. Під час обшуку в квартирі підозрюваного поліцейські виявили та вилучили 10 гр особливо небезпечної психотропної речовини - амфетамін та 20 марок ЛСД. Вилучене направлено на дослідження.
За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст.309 Кримінального кодексу України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту".

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: