Херсон °C

В області грабують вже навіть неповнолітні

Новости » Криминал
0
Жертвою грабежу став 20-річний житель одного з сіл Новотроїцького району. Він розповів, що приїхав у райцентр купити собі новий мобільний телефон. На вулиці до нього підійшов невідомий хлопець та став вимагати віддати гаманець. Зловмисник погрожував заявнику фізичною розправою, після чого відібрав гаманець, витягнув з нього 1500 гривень та втік. Про це інформує відділ комунікації поліції Херсонської області.
Потерпілий описав прикмети грабіжника і того ж дня поліцейські встановили його особу. Ним виявився 16-річний місцевий житель, який ніде не вчиться, характеризується негативно. Заявник упізнав зловмисника. Неповнолітній пояснив, що гроші потерпілого нібито витратив.
Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України "Грабіж" (карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років).


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: