Херсон °C

Поліція затримала чоловіків, які забрали у пенсіонерки понад 400 тисяч гривень

Новости » Криминал
0
За повідомленням відділу комунікації поліції Херсонської області, в Новій Каховці невідомі проникли в будинок літньої жінки та забрали у неї понад 400 тисяч гривень. Впродовж доби поліцейські встановили особи зловмисників. Затриманим загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.
В чергову частину Новокаховського відділу поліції зателефонувала 87-річна місцева мешканка. Пенсіонерка розповіла, що вранці до її будинку проникли невідомі чоловіки та заволоділи її заощадженнями. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.
В ході огляду місця події поліцейські з’ясували, що двоє зловмисників пошкодили хвіртку вікна та проникли всередину будинку. Літня жінка їх побачила. Незнайомці її налякали та забрали понад 400 тисяч гривень її заощаджень.
За словами заступника начальника поліції Херсонщини Миколи Цапа, над розкриттям злочину працювали особовий склад Новокаховського відділу поліції та оперативники управління карного розшуку обласного главку поліції. Під час подвірного обходу мешканців Нової Каховки громадяни розповіли, що усю ніч на сусідній вулиці простояв невідомий автомобіль. Поліцейські встановили його власника. Згодом з’ясувалось, що саме він із двома своїми товаришами причетні до вчинення пограбування. Підозрювані раніше судимі мешканці Каховського району, віком 35 та 37 років. Після вчинення злочину зловмисники приїхали до магазину в Херсон, витратили частину грошей на покупки, після чого вирішили направитися до Києва. Наступного дня їх затримали в Київській області.
До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Затриманим загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: