Херсон °C

На Херсонщині сталися три ДТП зі смертельними наслідками

Новости » Криминал
0
На Херсонщині сталися три ДТП зі смертельними наслідкамиЗа два дні 2018 року на території Херсонщини зареєстровано три дорожньо-транспортних пригоди зі смертельними наслідками. Головне управління Національної поліції в Херсонській області закликає учасників дорожнього руху бути уважними та неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.
З початку року на території Херсонської області вже зареєстровано три ДТП, в яких загинули три чоловіка.
1 січня близько 17:30 на виїзді з обласного центру в напрямку м.Миколаїв поблизу повороту на с. Степанівка 30-річний водій автомобіля «Ауді 100» здійснив наїзд на велосипедиста, який рухався в попутному напрямку. Від отриманих тілесних ушкоджень велосипедист помер на місці пригоди.
2 січня близько 19:30 у Херсоні по вул. Бериславське шосе 27-річний водій автомобіля "Хюндай Акцент" здійснив наїзд на пішохода, який переходив дорогу в невстановленому місці. Від отриманих тілесних ушкоджень пішохід помер на місці ДТП.
2 січня близько 23:30 в Нововоронцовському районі на 32 км автодороги Мар’янське - Берислав 24-річний мешканець Запорізької області, керуючи автомобілем "Шевроле Лачеті", не впорався з керуванням, здійснив наїзд на інформаційно вказівний знак "с. Гаврилівка" та з’їхав у кювет. В результаті ДТП водій від отриманих травм помер на місці пригоди.
Шановні водії та пішоходи! Головне управління Національної поліції в Херсонській області нагадує про необхідність бути уважними, обережними та неухильно дотримуватись вимог Правил дорожнього руху. Пам’ятайте, що від вашої поведінки на дорозі залежить не тільки ваше життя, а й здоров’я та життя інших учасників дорожнього руху.
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: