Херсон °C

В Олешківському районі студенти розібрали залізничну колію

Новости » Криминал
0
В Олешківському районі студенти розібрали залізничну колію В чергову частину Олешківського відділення поліції звернувся працівник станції «Пойма» та розповів, що з залізничної колії вкрали металеві частини. Під час більш детального огляду колії поліцейські виявили відсутність близько 300 металевих підкладок та болтів, загальною вагою більше двох тон.
Як розповів начальник Олешківського відділення поліції Сергій Ященко, поліцейські провели подвірні обходи, опитали місцевих жителів. Під підозру потрапив 18-річний студент одного з навчальних закладів Олешківського району. Під час бесіди з правоохоронцями він зізнався, що протягом місяця разом із своїм товаришем знімали металеві підкладки та болти з залізничної колії. Викрадені деталі продавали. В ході обшуку в їх домівках поліцейські знайшли близько 300 кг деталей від колії, які вони не встигли продати.
Як повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області, за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинення цього злочину передбачено покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

В Олешківському районі студенти розібрали залізничну колію

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: