Херсон °C

Поліцейські викрили на хабарі держслужбовця із Таврійської міськради

Новости » Криминал
0
Працівники слідчого управління обласного главку поліції спільно з оперативниками Управління захисту економіки в Херсонській області затримали посадовця виконавчого комітету Таврійської міської ради під час отримання неправомірної вигоди. За погодження документації по розміщенню біллбордів держслужбовець вимагав 40 тисяч гривень.
В Головне управління Національної поліції в Херсонській області звернувся приватний підприємець. Чоловік поскаржився, що за погодження дозвільної документації на розміщення на території м. Таврійськ двох рекламних щитів, посадовець місцевої влади вимагає 40 тисяч гривень. За вказаним фактом було відкрите кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою».
Як розповів заступник начальника обласного главку поліції Микола Вербицький, вчора ввечері поліцейські задокументували протиправну діяльність посадовця. В ході особистого огляду у держслужбовця були вилучені неправомірно отримані грошові кошти в сумі 40000 гривень. Гроші вилучені, опечатані й долучені до матеріалів кримінального провадження у якості речових доказів.
Наразі посадовець затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного заходу. Йому може загрожувати позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Поліцейські викрили на хабарі держслужбовця із Таврійської міськради

 

Поліцейські викрили на хабарі держслужбовця із Таврійської міськради

 


За інформацією відділу комунікації поліції Херсонської області

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: