Херсон °C

У Херсоні поліцейські затримали серійного крадія

Новости » Криминал
0
На даний час доведена причетність затриманого до скоєння 25 крадіжок з автомобілів жителів обласного центру. Наразі підозрюваному обрана міра запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Як повідомляє відділ комунікації поліції херсонської області, до підрозділів поліції м.Херсона стали надходити звернення громадян про скоєння крадіжок з транспортних засобів. Невідомий зловмисник в темну пору доби обирав автомобілі, на яких не була встановлена сигналізація. Після чого розбивав на дверцятах скло та викрадав автомагнітоли, відеореєстратори та інші цінні речі, що знаходилися в салоні. В ході проведення розшукових заходів оперативники Херсонського відділу поліції встановили особу зловмисника. Його затримали під час спроби продати викрадений відеореєстратор на одному з ринків Херсона.
Як розповів заступник начальника Херсонського відділу поліції Андрій Сколібог, зловмисником виявився 37-річний мешканець Суворовського району. Чоловік вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Наразі доведена його причетність до скоєння 25 крадіжок із автомобілів. Викрадені речі він збував на ринках міста, а гроші витрачав на наркотичні речовини.
Затриманому оголошено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Затриманому судом обрана міра запобіжного заходу в вигляді тримання під вартою. Підозрюваному може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі строком до 5 років.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: