Херсон °C

У Херсоні грабіжник ножем порізав та пограбував продавщицю

Новости » Криминал
0

У Херсоні грабіжник ножем порізав та пограбував продавщицюВ Корабельному районі невідомий зловмисник спричинив ножові поранення продавщиці магазину, забрав із каси гроші та втік. Впродовж години поліцейські затримали підозрюваного. Йому може загрожувати позбавлення волі на строк до 12 років. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Сьогодні близько 19:00 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував чоловік. Він повідомив, що із одного з продовольчих магазинів у Шуменському мікрорайоні почув крик жінки, що її підрізали. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Корабельного відділення поліції.

Поліцейські встановили, що невідомий зловмисник спричинив ножові поранення 46-річній продавщиці магазину, забрав із каси гроші та втік у невідомому напрямку. На розшук підозрюваного були орієнтовані усі піші та автопатрулі поліції. В ході відпрацювання на одній із вулиць екіпаж патрульної поліції помітив схожого за описом чоловіка.

У Херсоні грабіжник ножем порізав та пограбував продавщицю

 

У Херсоні грабіжник ножем порізав та пограбував продавщицю


Як розповів заступник начальника Корабельного відділення поліції Олександр Рогожин, затриманим виявився 24–річний раніше судимий місцевий житель. В ході поверхневого огляду в кишенях його одягу поліцейські виявили та вилучили ніж і близько 2000 гривень, які він забрав у магазині.

Попередня правова кваліфікація – ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій». Продавець госпіталізована в лікарню. Стан її здоров’я задовільний.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: