Херсон °C

Чоловік 8 років просидить за гратами за вбивство пенсіонерки

Новости » Криминал
0
Злочин стався у лютому кілька років тому в місті Нова Каховка. У відділ поліції надійшло повідомлення від жінки, що у господарській будівлі вона виявила тіло своєї 80-річної матері з ознаками насильницької смерті. За висновком судово-медичної експертизи смерть настала внаслідок механічної асфіксії. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.
Упродовж доби поліцейські встановили особу зловмисника та затримали його. Ним виявився 37-річний місцевий житель, раніше судимий за крадіжки металу на цвинтарі. Чоловіка затримали у Новій Каховці неподалік від місця скоєння злочину, де він вживав спиртні напої.
Затриманий пояснив, що раніше пенсіонерка платила йому гроші за допомогу по утриманню господарства. Причиною скоєння злочину він назвав те, що пенсіонерка нібито розповідала людям, як він викрадав у неї гроші. Зловмисник прийшов до жінки для з’ясування стосунків. Під час конфлікту він задушив потерпілу хусткою. Також під час огляду місця скоєння злочину працівники поліції помітили, що в будівлі розкидані речі і все вказувало на те, що зловмисник шукав гроші або цінні речі.
Було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Згідно з вироком суду чоловіка визнано винним у інкримінованому йому злочині та призначене покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: