Херсон °C

На узбережжях Чорного та Азовського морів прикордонники виявили 7 браконьєрів

Новости » Криминал
0
Прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління продовжують здійснювати заходи по дотриманню прикордонного режиму.
За дві доби прикордонники Херсонського та Бердянського загонів загону виявили незаконно добуті водні живі ресурси на суму більше 50 тисяч гривень та 7 браконьєрів. Про це прикордонники повідомляють у Фейсбук.
Так, 4 квітня, прикордонники відділу «Очаків» виявили громадянина України, який в районі населеного пункту Чорноморка забороненим знаряддям наловив півтори тисячі креветок, а також атерини, бичка на загальну суму більше 10 тисяч гривень.А військовослужбовці відділу «Скадовськ» виявили в районі населеного пункту Новоукраїнка двох громадян, які здійснювали вилов ятером креветочним. У громадян нарахували майже 20 тисяч креветок, бичка на суму більше 40 тисяч гривень.
Прикордонники склали на громадян адміністративні протоколи за порушення прикордонного режиму, а на місце події викликали представників рибоохорони та поліції.
А ось прикордонники відділу «Хорли» затримали громадянин України, який намагався розпочати вилов, використовуючи ятер на узбережжі Чорного моря в районі н.п. М. Горького. Крім того, учора вночі прикордонники відділу «Приморськ» Бердянського загону під час спільного патрулювання з інспектором Азоврибоохорони, використовуючи тепловізійний прилад, виявили трьох осіб, які займались незаконним виловом в районі населеного пункту Орлівка. За допомогою сітки жителі Приморського району виловили більше десятка рибин пеленгасу, чим нанесли шкоди державі на суму понад 7 тисяч гривень. По даному факту на місце були викликані компетентні органи для подальших правових рішень.

На узбережжях Чорного та Азовського морів прикордонники виявили 7 браконьєрів

 

На узбережжях Чорного та Азовського морів прикордонники виявили 7 браконьєрів

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: