Херсон °C

У Новій Каховці поліцейські розшукали 5-річного хлопчика

Новости » Криминал
0
Вчора приблизно о 16:00 у поліцію зателефонувала стурбована жителька міста Нова Каховка. Жінка повідомила, що з двору зник її 5-річний син разом з собакою. Самостійні пошуки дитини не увінчалися успіхом.
Хлопчика шукали упродовж трьох годин працівники Новокаховського відділу поліції, відділу ювенальної превенції обласного главку поліції та Управління поліції охорони - інформує Відділ комунікації поліції Херсонської області. Інформація швидко поширилася містом, тож у розшуку дитини поліцейським допомагали представники громадських об’єднань та приватних охоронних структур.
Як повідомив начальник відділу ювенальної превенції Ярослав Шанько, пошукові групи перевіряли покинуті будівлі, парки, оптували продавців магазинів, водіїв громадського транспорту, таксистів. Потім у поліцію зателефонував охоронець фабрики і повідомив, що на трасі бігає маленький хлопчик з собакою. Усі групи одразу рушили за вказаною адресою та знайшли хлопчика. З ним було все добре.
Малюк пояснив, що грався з собакою, потім тварина вибігла на вулицю і він побіг слідом за нею. Хлопчик грався з собакою, а потім опинився у незнайомому місці та не знав дороги додому.
Коли хлопчика садили до поліцейського автомобілю, то він дуже хвилювався, щоб не забули його собаку. Тож спочатку в автівку посадили собаку, після чого хлопчик радо сів у салон. Малюка з його чотирилапим другом повернули матері.    

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: