Херсон °C

У Каховському районі почастішали випадки телефонного шахрайства

Новости » Криминал
0
Каховський відділ поліції просить бути пильними мешканців району та міста. На протязі останнього часу на території району та міста почастішали випадки шахрайств у відношені громадян під приводом вирішення питання про звільненя від кримінальної відповідальності їх рідних та близьких. Про це повідомляє Каховський відділ поліції ГУНП в Херсонській області.
Шахраї телефонують на стаціонарний або мобільний телефони, в основному в денний час літнім людям. Представившись співробітниками різних правоохоронних органів (поліції, прокуратури, СБУ) та скориставшись довірою, вимагають за сприяння у вирішенні питання про звільненя від кримінальної відповідальності грошової винагороди. Гроші пропонують перерахувати на картку або віддати безпосередньо в руки. Під впливом стресу, потерпілі зазвичай не перевіряють інформацію у своїх близьких, в тому числі навіть не телефонують їм. 
Просимо Вас попередити рідних і близьких, насамперед літніх людей, про шахрайські дії з боку осіб, які під приводом вирішеня питання про звільненя від кримінальної відповідальності, вимагають та отримують грошові кошти. Не піддаватись на обман! Негайно звертайтесь за вищевказанити фактами до відділів поліції або телефонуйте 102.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: