Херсон °C

У Великоолександрівському районі чоловік вбив свою співмешканку та побив тещу

Новости » Криминал
0
В чергову частину Великоолександрівського відділення поліції зателефонував місцевий житель. Чоловік розповів, що виявив тіло своєї 44-річної сестри в будинку її співмешканця. Про це інформує відділ комунікації поліції Херсонської області.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група. В будинку поліцейські виявили тіло жінки з ножовими пораненнями в області живота та шиї. Під підозру потрапив 30-річний власник оселі, який перебував у стані алкогольного сп’яніння та заперечував свою провину.
Поліцейські  поспілкувалися з односельцями та встановили, що між чоловіком та співмешканкою майже щодня виникали сварки. Мати потерпілої повідомила, що напередодні ввечері вони втрьох вживали алкогольні напої, після чого зять почав її бити скалкою по голові. Жінка втекла і зачинилася в іншій кімнаті, а донька залишилася з цивільним чоловіком. Також поліцейські з’ясували, що після застілля чоловік пішов до місцевого бару. Очевидці стверджують, що його одежа була в крові і через це відвідувачі почали ставити йому різні питання. Після цього чоловік втік з бару, а один з відвідувачів зателефонував брату потерпілої.
Підозрюваний зізнався у скоєному злочині. Він розповів, що після побиття тещі продовжив сваритися з її донькою. Під час конфлікту він схопив ніж та наніс жінці поранення. Причину сварки він не пам’ятає.
Чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» (карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років).

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: