Херсон °C

На Херсонщині чоловік висадив коноплі на території колишньої ферми

Новости » Криминал
0
Під час проведення профілактичного відпрацювання «Мак» співробітники Каховського відділу поліції отримали інформацію, що в одному з сіл району чоловік вирощує коноплі на території покинутої ферми. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.
За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські оглянули територію та побачили чоловіка, який саме поливав наркорослини. Поліцейські з’ясували, що чоловік облаштував на території колишньої ферми город, де серед овочів висадив коноплі. Він ретельно доглядавав за посівом, поливав та удобрював наркорослини. Наркоаграрієм виявився 38-річний охоронець, який раніше притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки.
Як розповів заступник начальника сектору кримінальної поліції Каховського відділу поліції Андрій Лобак,  під час обшуку на території колишньої ферми поліцейські виявили та вилучили 55 кущів конопель.  Охоронець пояснив, що сам вживає наркотики, тому вирішив висадити наркорослини і зробити запаси на зиму.
За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.310 Кримінального кодексу України "Посів або вирощування снотворного маку чи конопель". Вилучені рослини відправлені на дослідження. 

На Херсонщині чоловік висадив коноплі на території колишньої ферми

 


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: