Херсон °C

Наркоплантація на 700 тис. грн. у Генічеському районі

Новости » Криминал
0
На території домоволодіння жителя Генічеського району поліцейські виявили кущі елітних сортів конопель. За незаконне вирощування наркотичних рослин зловмисник може отримати позбавлення волі на строк до 7 років.
Працівники Управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчим управлінням обласного главку поліції викрили 44-річного чоловіка, який вирощував на присадибній ділянці елітні сорти конопель. Поліцейські встановили, що наркоплантатор огородив своє домоволодіння високим парканом, щоб сховати насадження від сторонніх очей. До кожної рослини був підведений крапельний полив. За повідомленням відділу комунікації поліції Херсонської області зловмисник ретельно удобрював та стежив за посівом.
Як розповів начальник управління протидії наркозлочинності обласного главку поліції Андрій Денисьєв, підорюваний вирощував лише елітні сорти конопель. Дозрівали такі рослини за 90 днів. Під час обшуку на присадибній ділянці підозрюваного поліцейські виявили 75 кущів конопель, які вже були зрілими та готовими до збору. Ще 50 саджанців чоловік вирощував у горщиках, щоб одразу висадити нову партію конопель після збору старого нарковрожаю. Вартість вилучених наркотиків на «чорному ринку» складає приблизно 700 тисяч гривень.
Також під час обшуку у підозрюваного поліцейські знайшли предмет, схожий на пістолет. Усе вилучене направлено на дослідження.
Відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.263  Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» та ч.2 ст.310 Кримінального кодексу України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель». Підозрюваному може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Наркоплантація на 700 тис. грн. у Генічеському районі

 

Наркоплантація на 700 тис. грн. у Генічеському районі

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: