Херсон °C

Плантація коноплі у передмісті Херсона

Новости » Криминал
0
На Херсонщині поліцейські знищили посів конопель елітного сорту, готових до обробки - інформує відділ комунікації поліції Херсонської області
Наркоплантацію ліквідували працівники Управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчими Херсонського відділу поліції та під процесуальним керівництвом міської прокуратури. За словами експертів, вилучені наркорослини відносяться до елітного сорту коноплі. 
Наркоаграрієм виявився 46-річний житель передмістя Херсона, який раніше до кримінальної відповідальності не притягався. Він пояснив, що коноплі вирощував для себе. Всього на городі чоловіка поліцейські вилучили 48 наркорослин елітного сорту.
- Ми встановили, що насіння елітного сорту конопель чоловік замовив через мережу Інтернет, а також добрива для кращого і прискореного зростання, - повідомив начальник Управління протидії наркозлочинності обласного главку поліції Андрій Денисьєв. – Чоловік  спеціально придбав такий сорт конопель, кущі яких зростають швидко за три місяці.
Наркорослини були оснащені системою поливу. Господар ретельно удобрював та слідкував за насадженнями.
Вилучену коноплю направили на дослідження. Відкрите кримінальне провадження ч.1 ст.310 КК України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель».

Плантація коноплі у передмісті Херсона

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: