Херсон °C

У Нацпарку «Білобережжя Святослава» виловлювали заповідну креветку

Новости » Криминал
0
На виконання наказу Держекоінспекції України від 17 травня 2018 року № 77 «Про вжиття заходів державного нагляду (контролю) з попередження фактів порушення вимог природоохоронного законодавства» державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Херсонської області здійснюється контроль за дотриманням вимог природоохоронного законодавства по узбережжю Чорного моря на території Національного природного парку «Білобережжя Святослава». Про це повідомляє екологічна інспекція області.
У червні поточного року виявлено громадян, які здійснювали вилов креветки за допомогою промислових знарядь лову – ятерей креветочних без відповідного дозволу на промисел. На браконьєрів складено два протоколи про адміністративне правопорушення за статтею 91 КУпАП. 
Згідно статті 63 Закону України «Про тваринний світ» водні живі ресурси, що перебували в ятерях, повернуто до природного середовища. Чотири знаряддя незаконного добування природних ресурсів вилучені.
З метою упередження фактів браконьєрства державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Херсонської області проводять роз’яснювальну роботу з місцевими мешканцями щодо необхідності збереження екосистем, пояснюють, що основну загрозу для біологічного різноманіття становить браконьєрство та доводять до відома відповідальність за порушення природоохоронного законодавства.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: