Херсон °C

У Херсоні агресивний гравець в лотерею побив людину

Новости » Криминал
0

Днями у Дніпровському районі Херсону поліцейським охорони довелось вгамовувати агресивного відвідувача одного з пунктів продажу і гри в лотерею. Про це повідомляє Управління поліції охорони в Херсонській області.

Після восьмої години вечора на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони, паралельно з сигналом спецлінії «102», почали надходити тривожні сигнали з пункту «Національної лотереї».

Наряд реагування Управління поліції охорони негайно прибув на місце виклику. Із заявою до поліцейських звернулася адміністратор закладу та розповіла неадекватного відвідувача. Зі слів жінки, спочатку чоловік поводився нормально, а потім став агресивним - кидався на адміністратора, погрожував фізичною розправою і навіть наніс одній з працівниць тілесні ушкодження.

Поліцейські охорони на місці події негайно затримали хулігана. Виявилося, що 30-річний місцевий мешканець перебував у стані алкогольного сп'яніння.

На місце пригоди для подальшого роз’яснення ситуації та проведення необхідних процесуальних дій також було викликано слідчо-оперативну групу Дніпровського відділу поліції ГУНП області. Триває слідство.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: