Херсон °C

Поліція контролює безпеку на автошляхах області

Новости » Криминал
0

У зв’язку зі значним збільшенням кількості відпочиваючих, завантаженості автошляхів та останніми подіями на дорогах держави поліція Херсонщини посилила профілактичні заходи з попередження аварійності, особливо на пасажирському транспорті. Першочергове завдання працівників поліції – недопущення надзвичайних ситуацій на дорогах та надання своєчасної та ефективної допомоги учасникам дорожнього руху.

Щодня на патрулювання автодоріг та вулиць населених пунктів Херсонської області виходять 104 поліцейських. Безпосередньо на автошляхах та стаціонарних постах несуть службу 37 поліцейських у складі 14 нарядів. У районах області за безпекою дорожнього руху слідкує 21 екіпаж працівників груп реагування патрульної поліції. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

У курортних районах області за безпеку відпочивальників на автодорогах відповідають придані сили – це 26 поліцейських у складі 11 автопатрулів.

Лише за минулу добу в поліцію надійшло 10 повідомлень про ДТП. Це результат ігнорування водіями Правил дорожнього руху. У двох автоаваріях 2 громадян отримали тілесні пошкодження. На щастя, обійшлося без загиблих.

Основними причинами аварійності є перевищення безпечної швидкості руху, порушення правил маневрування та проїзду перехресть, а також керування у стані сп’яніння.

За наслідками реагування за порушення Правил дорожнього руху до адміністративної відповідальності притягнуто 122 водії. 18 водіїв керували транспортними засобами у нетверезому стані, кермувальники притягнуті до адміністративної відповідальності.

Вчора під час патрулювання на автодорозі «Херсон-Джанкой-Феодосія-Керч» поблизу АЗС працівники поліції стаціонарного посту «Пассат» виявили нетверезого водія вантажного автомобіля «Рено Магнум», який порушив Правила дорожнього руху та створив аварійну ситуацію на дорозі.

Під час спілкування з 33-річним водієм у нього були явні ознаки алкогольного сп’яніння, але чоловік відмовився проходити огляд на стан сп'яніння за допомогою алкотестера або в медичному закладі.

 

 

Поліція контролює безпеку на автошляхах області

 


 

На водія було складено адміністративний протокол. Через злісну непокору працівникам поліції, провокування бійки та нецензурну лайку поліцейські одягли на водія спеціальні засоби (кайданки). Чоловіка доставили в Олешківське відділення поліції, викликали медичну допомогу та склали адміністративний матеріал. Також чоловіка відсторонили від керування автомобілем.

Шановні водії! Дотримуйтесь Правил дорожнього руху, обирайте безпечний швидкісний режим, враховуйте інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу. Не наражайте на небезпеку себе та оточуючих!

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: