Херсон °C

У Новій Каховці поліцейські затримали нетверезого чоловіка, який поранив ножем знайомого

Новости » Криминал
0
Вночі у Новокаховський відділ поліції зателефонували стурбовані громадяни і повідомили, що по вул.Букіна невідомий чоловік поводиться неадекватно, погрожує людям ножем і поранив іншого чоловіка.
На місці події слідчо-оперативна група виявила чоловіка, якого утримували громадяни. Люди розповіли, що саме він вдарив ножем іншого чоловіка. Пораненим виявився 28-річний місцевий житель. Його доставили в лікарню, де діагностували поранення живота. Стан його здоров’я задовільний. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.
Кривдника потерпілого поліцейські доставили у відділ поліції. Затриманим виявився 51-річний новокаховчанин. Він пояснив, що на вулиці разом з потерпілим вживав алкогольні напої, потім чоловіки посварились. Причини конфлікту зловмисник не пам’ятає. Але він сказав, що був дуже розлючений, тому вдарив друга ножем, після чого кидався на інших перехожих.
Попередня правова кваліфікація злочину за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Чоловіку може загрожувати від 5 до 8 років позбавлення волі.


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: