Херсон °C

На Херсонщині поліцейські затримали групу злодіїв, які обкрадали авто

Новости » Криминал
0
Зловмисники діяли у курортному селі Генгірка Генічеського району. Усі злочини відбувалися на автостоянці поблизу аквапарку. Зловмисники за допомогою спеціального пристрою зчитували сигналізацію, після чого забирали з салонів гроші, мобільні телефони та техніку.  
- Для затримання зловмисників ми встановили цілодобове спостереження за територією, де відбувалися крадіжки, - повідомив керівник Генічеського відділу поліції Сергій Балута. – Ми з’ясували, що зловмисники пересувалися на автомобілі «Фіат Добло» і затримали їх під час спроби втечі.
Про це інформує відділ комунікації поліції Херсонської області
В салоні автомобілю поліцейські вилучили речі потерпілих, військовий бінокль, відеореєстратор та гроші. Затриманими виявилися двоє 32-річних раніше судимих жителів Дніпропетровської області. Оперативники встановили, що на час скоєння крадіжок зловмисники проживали в готелі, за проживання у якому розраховувалися викраденими грошима.   
Наразі зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщені в ізолятор тимчасового тримання. Відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Чоловікам може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: