Херсон °C

Чоловік обдурив продавчиню на 2300 гривень

Новости » Криминал
0

У Таврійському мікрорайоні в магазин зайшов чоловік і попросив касира розміняти йому 5000 гривень на дрібні купюри. Чоловік віддав вказану суму купюрами по 500 гривень, натомість жінка-касир відрахувала йому потрібну суму дрібними купюрами. Чоловік став їх перераховувати, потім раптом сказав, що передумав і попросив повернути йому 5 тисяч гривень купюрами по 500 гривень. Він віддав касиру дрібні купюри, жінка їх не перерахувала і віддала чоловіку його 5 тисяч гривень. Коли ввечері перевіряла касу, то не дорахувалася 2300 гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Під час перегляду відео з камер відеоспостереження стала зрозумілою недостача. Чоловік під час перерахунку дрібних купюр ховав гроші собі в рукав.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України «Шахрайство» (карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років).

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: