Херсон °C

У Херсоні викрили підприємця, який продавав тютюн без дозволів

Новости » Криминал
0
Нещодавно, спеціалісти управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів спільно з працівниками оперативного управління Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі викрили у центрі Херсона незаконну діяльність із роздрібної торгівлі тютюновою продукцією без жодних дозвільних документів та використання реєстратора розрахункових операцій.
У службовому приміщенні офісного центра підприємець облаштував «пункт продажу» тютюнової продукції для кальяну без наявності ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі тютюновими виробами та марок акцизного податку встановленого зразка. В широкому асортименті пропонувалися суміші (тютюну) для паління кальяну виробництва РФ та Туреччини. Із незаконного обігу вилучено понад 550 пачок тютюну на суму 200 тис. гривень.
За порушення правил продажу тютюнових виробів до суб’єкта господарювання застосовується фінансова санкція у вигляді штрафу, передбаченого ст. 17 Закону № 481 у розмірі 200 відс. вартості отриманої партії товару, але не менше 17000 грн., що складає 132,5 тис. гривень. А також  загрожує відповідальність у вигляді штрафу від 17000 грн. до 34000 грн. за порушення вимог ч.1 ст.204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).
 

У Херсоні викрили підприємця, який продавав тютюн без дозволів

 

У Херсоні викрили підприємця, який продавав тютюн без дозволів

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: