Херсон °C

У Генічеську смертельне ДТП

Новости » Криминал
0
13 вересня близько 14:00 на виїзді з м.Генічеськ сталося зіткнення двох автомобілів. В результаті пригоди в районну лікарню були доставлені 5 чоловік. Одна людина від отриманих травм померла. 
Як інформує відділ комунікації поліції Херсонської області, при виїзді на місце події поліцейські встановили, що дорожньо-транспортна пригода сталася поблизу залізничного вокзалу між автомобілем «Мерседес Віто» під керуванням 45-річного жителя Черкаської області та автомобілем «ВАЗ-2101», за кермом якого перебував 46-річний мешканець Київської області. За попередніми даними водій «ВАЗу» рухався в правій смузі та почав здійснювати розворот. В цей час в нього в’їхав «Мерседес», який рухався позаду в попутному напрямку в лівій смузі. 
В результаті ДТП водій та 4 пасажири автомобіля «ВАЗ» (віком від 20 до 43 років) з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості були доставлені в центральну районну лікарню, де в реанімаційному відділенні від отриманих травм помер 43-річний чоловік. 
Попередня правова кваліфікація події – ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху». Поліція з’ясовує усі обставини ДТП.




0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: