Херсон °C

Солдат у Раденську продавав боєприпаси та вибухівку

Новости » Криминал
0
Військовою прокуратурою під час реалізації боєприпасів та вибухових речовин затримано військовослужбовця-контрактника. Про це у Фейсбук повідомляє військова прокуратура Південного регіону України.
Військовою прокуратурою Херсонського гарнізону Південного регіону України в рамках здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні, спільно зі співробітниками ВБКОЗ ГУ СБУ в АРК, на реалізації бойових припасів та вибухових речовин викрито військовослужбовця однієї з військових частин на Херсонщині.
Досудовим розслідуванням установлено, що у четвер, 20.09.2018, 43-річний солдат, перебуваючи в с. Раденськ Цюрупинського району Херсонської області, продав громадянину Д. бойові припаси та вибухові речовини (пластид і тротил у кількості близько 600 гр., 1 РГД та 2 саморобні вибухові пристрої, виготовлені із ВОГ-17).
Окрім того, правоохоронцями вже задокументовано факт попередньої реалізації цим військовим 3,4 кг пластиду за грошову винагороду в сумі 5200 гривень.
На цей час тривають невідкладні слідчі дії, проводиться огляд місця події та місце проживання затриманого.
Військовою прокуратурою Херсонського гарнізону планується повідомлення військовому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України, а також звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУ Нацполіції в Херсонській області.

Солдат у Раденську продавав боєприпаси та вибухівку

 

Солдат у Раденську продавав боєприпаси та вибухівку

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: