Херсон °C

У житель Скадовська зберігав вдома зброю та амфетамін на 5 тисяч гривень

Новости » Криминал
0

Працівники Скадовського відділення поліції провели санкціонований обшук на території домоволодіння 44-річного жителя міста, раніше судимого за незаконне зберігання наркотиків. У кімнаті виявили 10 грамів особливо небезпечної психотропної речовини – амфетамін, порожні капсули для його фасування, а також пістолет і 17 набоїв до нього. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Чоловік пояснив, що наркотики зберігав для власного вживання. Наразі поліцейські відпрацьовують зв’язки чоловіка та встановлюють канал потрапляння до нього амфетаміну. Також зловмисник перевіряється на можливу причетність до збуту особливо небезпечних наркотиків.

Як повідомив начальник Скадовського відділення поліції Олексій Пєшков,виявлені зброя та наркотики на суму 5 тисяч гривень направлені на проведення судово-хімічної та балістичної експертиз. Відкрите кримінальне провадження за ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: